Ghid pentru o escapada relaxanta la munte cu animalele de companie. Iata cum trebuie sa pregatesti masina!

        Pregatirea masinii, a accesoriilor de transport pentru caini, a bagajului propriu si stabilirea unui itinerariu, sunt lucruri ce anunta o mica escapada ideala la munte cu patrupedul. Chiar daca o calatorie scurta nu presupune in general pregatiri foarte minutioase, nu este recomandat sa plecam la drum, fara a pune cateva aspecte la punct inainte. Spre exemplu, multi dintre noi nu avem posibilitatea de a lasa acasa animalele de companie, astfel ca ne vedem nevoiti sa le luam cu noi, lucru ce necesita putina atentie din partea noastra. Mai mult decat atat insa, pentru a avea o calatorie linistita insa, nu putem trece pe un plan secundar nici aspectele ce tin de pregatirea corespunzatoare a masinii.

        Desi fiecare dintre noi stim in linii mari ce anume sa punem in bagaj, calatoriile cu animalele de companie ne pot da destul de mult de furca, mai ales daca este pentru prima data cand facem acest lucru. In acest sens, venim in sprijinul tau cu cateva sfaturi care iti pot fi de un real folos in pregatirea unei mici escapade de weekend la munte. Iata asadar cum este recomandat sa te pregatesti de o calatorie atunci cand iti doresti sa il iei cu tine si pe micul prieten necuvantator!

            Intr-o prima etapa, pune la punct detaliile ce tin de pregatirea masinii

            Pregatirea unei calatori cu masina ar trebui sa inceapa intotdeauna cu punerea la punct a detaliilor ce tin de buna functionare a acesteia. Mai precis, pentru a reduce riscurile de a ne confrunta cu probleme neasteptate, este indicat sa facem o revizie tehnica masinii, inainte de a pleca la munte. In acest mod, sansele ca sistemul de franare sa cedeze, anumite lichide esentiale sa se epuizeze sau sa apara orice alte defectini, vor scadea drastic.

            Transporta animalul de companie cu ajutorul unei custi special concepute

            Daca ai luat decizia de a-l lua in mini-vacanta si pe micul prieten necuvantator, atunci este absolut esential sa te asiguri ca il transporti in conditii optime. Spre exemplu, un animal de companie nu ar trebui niciodata transportat fara o cusca special conceputa. Aceste accesorii deosebite pentru caini sunt ideale pentru transportul confortabil si in deplina siguranta a prietenilor nostri patrupezi. Concomitent, poti chiar opta si pentru o husa special conceputa pentru a proteja tapiteria masinii. Trebui sa tii cont de faptul ca transportul animalelor de companie fara cusca ii spune pe acestia la un risc enorm chiar si in situatia unor accidente minore.

            Este animalul de companie obisnuit sa calatoreasca cu masina?

            Daca este pentru prima data cand transporti animalul de companie cu masina, este esential sa te asiguri ca acesta nu are rau de masina. Din acest motiv, este recoamndat sa testezi putin lucrurile inainte de a pleca la drum mai lung. O scurta plimbare prin oras pentru a vedea cum reactioneaza, cu certitudine ii poate fi de ajutor prietenului necuvantator in obisnuirea cu masina.

            Nu uita sa ii acorzi atentie

            Animalele de companie au nevoie de toata atentia noastra, indiferent unde ne-am afla. Dat fiind faptul ca vei calatori intr-o zona pe care acesta nu o cunoaste, presupune ca tu, din postura de proprietar sa fii mult mai atent cu el. Curiozitatea cainilor este greu de stapanit si cu certitudine doresti iti doresti sa eviti cu orice pret situatiile in care acesta se rataceste.

Vanzari auto

Anunturi

Diverse

Publicitate online