Dezmembrari-piese-auto.ro: De ce sunt piesele auto obtinute din dezmembrari o alternativa buna la piesele noi?

        Atunci cand vine vorba despre dezmembrari auto, multi soferi au o oarecare reticenta in a alege aceste piese crezand ca fac un compromis in materie de calitate. In realitate insa, lucrurile nu stau deloc asa. Indiferent de marca lor, masinile ne sunt astazi mai utile ca oricand daca tinem cont de modul in care se desfasoara vietile

noastre de zi cu zi. Adesea ne vedem nevoiti sa alergam dintr-o parte intr-alta, astfel ca o un autoturism se profileaza perfect pe nevoile noastre in acest sens. O masina este in majoritatea cazurilor o investitie facuta pe termen lung, insa asa cum bine stim, cheltuielile aferente masinilor nu se opresc insa in momentul achizitiei, ci in timp, cel mai probabil soferii vor investi in diferite componente, pentru ca uzura nu isi va spune in cele din urma cuvantul. La ora actuala putem vorbi despre o piata a pieselor auto foarte bine dezvoltata, astfel ca, conducatorii auto au posibilitatea de a opta fie pentru piese auto noi, fie pentru piese obtinute din dezmembrari. Nu mai reprezinta insa niciun secret faptul ca o simpla cautare a sintagmei "dezmembrari auto" pe Internet vine la pachet cu o serie larga de avantaje.

            Piesele auto obtinute in urma porceselor de dezmembrari a devenit o optiune foarte populara in randul conducarorilor auto, pentru ca dincolo de avantajele de natura financiara, aceasta varianta mai vine la pachet cu o serie de alte avantaje, greu de trecut cu vederea. De ce sunt piesele auto obtinute din dezmembrari o alternativa buan la piesele noi? Iata cateva motive interesante, oferite de catre expertii de la dezmembrari-piese-auto.ro !

            Reducerea semnificativa a costurilor de reparatie a masinii

            O parte importanta din costul total al reparatiei unei masini se datoreaza pieselor auto ce trebuie inlocuite. Avantajul alegerii pieselor auto obtinute din dezmembrari reise din faptul ca acestea presupun costuri mai reduse decat piesele noi, lucru ce va duce in mod automat si la o scadere a costului total de reparatie al unei masini.

            Piesele auto puse in vanzare sunt intens verificate de catre o echipa de experti

            Piesle auto obitnute din dezmembrari nu ar trebui privite niciodata ca un compromis facut in materie de calitate, chiar daca aceste piese nu sunt noi. De ce? Pentru ca fiecare piesa obtinuta in urma procesului de dezmembrari, este atent verificata de catre o echipa foarte bine pregatita, care o va analiza pana la cele mai mici detalii. Acestea vor fi puse ulterior in vanzare, numai daca intrunesc toate standardele impuse in materie de calitate si siguranta. Practic, conducatorii auto au posibilitatea de a achizitiona piese auto de calitate, la preturi avantajoase, fara a face vreun compromis.

            Gasirea cu usurinta a unor piese mai rare

            Masina nu este un lucru pe care soferii il schimba anual, astfel ca de foarte multe ori, acestia se bucura de functionalitatea unei masini pentru un timp mult mai indelungat. In timp insa, disponibilitatea unor piese auto incepe sa devina o problema ce se contureaza destul de bine, astfel ca soferii sunt lasati cu optiuni destul de putine pentru a-si repara masina. In aceste conditii, piesele auto obtinute din dezmembrari reprezinta practic una dintre cele mai la indemana solutii la care pot recurge conducatorii auto. Exista sanse foarte mari ca acestia sa regaseasca in cadrul acestor service-uri diferite modele de piese pentru masini care nu se mai afla in productie de mult timp.

Vanzari auto

Anunturi

Diverse

Publicitate online